Så anföll USA men det var ju väntat

by on apr.14, 2018, under Utstickaren

Så anföll USA Storbritanien och Frankrike Syrien i natt alltså. Men jag väntade mig inte något annat med tanke på den stollen som sitter och bestämmer på andra sidan atlanten. Mannen har ju redan från början fått rykte om sig att vara lite galen och nog kan man påstå att han är det på många sätt.

Bara timmar efteråt så kunde man läsa detta att ett krig kunde mycket möjligt bli verkligt mellan USA och Ryssland men som då utkämpas i Syrien.   Jo det är klart som fan att de kan kriga på bortaplan då inga skador sker på deras eget land mer än möjligen krigsoffer. Det har ju varit mycket skriverier om just giftattacken i Syrien vilket i och för sig är hemskt och där man påstår att Syrien får hjälp att tillverka giftas som USA har och FN har bestämt att det inte får användas. Då kan man samtidigt fråga sig varför USA innehar giftgaser även om man inte använder det nu men de har och kan använda det om de anser.
Man kan ju hoppas att den där Mr Trump blir en kortvarig president och att det förhoppningsvis kommer en något mindre galen person på den platsen annars lever nog världen farligare och farligare för den mannen gillar utmaningar och får han chansen att visa sin makt så gör han.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.