Det blir bara finare och finare i trädgården

by on apr.14, 2018, under Allmänt skrivande


Å som vanligt fanns Rebecca och lilla Hugo ute på gården idag och slet för fullt och det blir ju bara finare och finare.  Nu är trädstockarna, stängslen och annat ris som låg upp mot jordkällaren också borta och där ser det ju också riktigt fint ut nu.

Förr i tiden såg det ut så här men då hade vi inga hundar och Rebecca som nu plockar och rensar sprang med John, Cassandra och Jennie där och lekte. Nu måste ja ju tyvärr ha mitt staket kvar runt min del annars så försvinner ju hundarna som en avlöning men vi ska fixa till en del så att de har möjlighet att kunna springa ner till pooltrallen när vi är där också utan att de för den skull ska rymma därifrån vilket är möjligt ännu.
Nu har ju isen tinat upp på poolen rejält på bara ett par dagar. Men i morn sägs det ju att det ska bli regn och det störde tydligen Rebecca men tror säkert hon behöver vila lite också som hon har släpat. Hennes sambo Micke ligger fortfarande däckad medans vi i stugan har klarat oss hyffsat men fått lite känning av  det. Rebecca ja hon har ju klarat sig bra för hon är ju knappast inne hos sjuklingen nåt :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.