Ett Tredje värdskrig -Nää …… Ett krig – Jaaa

by on apr.11, 2018, under Utstickaren

Galningen i väster som jag kallar Trump börjar bli mer och mer upphetsad och hotar nu även Ryssland. Visserligen kan de vara delaktiga i någon gasatack i Syrien men det är ännu inte bevisat.
Men nu hotar Trump med misiler fast det finns många ryska observatörer på plats och Ryssland svarar förstås med att de kommer att angripa alla som skjuter mot mål i Syrien.

Flygtrafiken över Syrien har upphört och flygplanen började ikväll att dirigeras om runt landet. Jag minns mycket väl Kuvaitkrisen där man trodde att helvetet skulle bryta löst. När Rapport på natten gick in i en extrasändning kunde den manliga redaktören som sågs i rutan inte behärska sig utan man såg hur chockad och ledsen han var. Men även det löste sig och även om nu Trump är en stor galning enligt mej så tror jag att Putin kan behärska sig och på något sätt dra sig ur med hedern i behåll. Medans Putin kommer att bli ännu galnare.
Men det var ju det som jag tänkte på när stollen Trump tillträdde att nu kommer det bli farligt i världen.

Tyvärr så anser jag väl Margot Wallström påminna om en miniatyr av Trump. Alltså lika galen men i mindre format. Hon vill visa vad hon kan även om hon inte kan och gapa och höja rösten fast hon inte vet om hon gör rätt. Å det sämsta av allt är ju att hon får vara kvar.
Men vi får vänta å se och ta en dag i taget men onekligen är läget rätt allvarligt men tidningarna blåser ofta på det lite extra för att få de där klicken på sidan.  Nu sent ikväll tonade några höga herrar ner situationen från USA men frågan är vad de har för makt och vem som bestämmer i slutändan.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.