Vi får väl hoppas att vi håller oss friska

by on apr.11, 2018, under Allmänt skrivande

Gänget i grannstugan har drabbats av kräksjukan och värst har ju Micke drabbats som har legat däckad hela dagen. Hugo och Rebecca har ju också visserligen spytt men inte lika mycket.  Men jag tänker ju på att de var inne här i stugan igår och frågan är om de han å sprida några bakterier. Lite ont i magen har både jag och Kevin haft idag men värre är det ju inte så har vi tur så kanske vi klarar oss annars blir det inte roligt.

På eftermiddagen skulle vi spola av några hinkar som Rebecca använt till att hämta sand i och lagom så kom Kevin hem så jag passade på att spola av hans moped lite granna men det behövs nog en högtrycksspruta för att det ska bli riktigt bra.
Natten som var visade termometern ute på nästan -4 grader och det kändes på dagen för det var alls inte så varmt i luften trots att solen var framme. Lilla Hugo var ju ute en stund då han var rastlös men ändå sjuk och kikade på och lekte med hundarna en stund.

Lite senare var det dax för mej att fara till stan på det viktiga mötet. Mötet om vi skulle beställa fiber ut till stugan och jag var ju nyfiken på när det garanterat skulle vara klart. Å som han berättade och visade så lät det ju bra men det är ju bara prislappen på 19.000 plus grävning inne på tomten också. Så det slutar nog på 22-23.000 kronor totalt men när jag klev ut därifrån hade jag ändå bestämt mej för att göra en beställning. Å enligt uppgifterna ska vi ha fiber senast maj 2019 så man får väl hoppas man hänger i så man kan testa det också eftersom man beställt det.
Hemma i stugan så var det bara att höta ner baken på stolen och börja jobba. Å någon vila blir det inte ikväll utan det blir å köra järnet natten lång å som sagt. Hoppas att vi inte börjar spy i stugan för vi vill inte vara mer sjuka nu. Vi har ju varit tillräckligt sjuka under hösten/vintern så jag tycker det räcker.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.