Årets första och sista grillning

by on apr.07, 2018, under Allmänt skrivande

Så var det årets första och sista grillning ….  Nja det är inte så illa som det ser ut att vara men den här grillen konstaterade jag var inne på sista versen och det är dax att byta till en ny.

Men den fungerade sån tur var idag då Kevin hade önskat att jag skulle göra grillspett och gasol fanns det ju också kvar i tuben. Å i värsta fall går den kanske men bara kanske att grilla en gång till i.

Lagom när jag lagt mej på kvällen för att ta ett par timmars vila innan natten så gick larm om rökutveckling i villa i Öbonäs. Å då var det ju bara å dra iväg. Det var ju hos en kompis dotter det var rökutveckling men de klarade sig turligt nog med mindre skador på en vägg då det börjat brinna i ett proppskåp.  Å mina vänner Wessla och Mona var ju hjälpsamma då de bor mitt emot så de drog en skarvkabel över till deras fastighet så de i alla fall fick lite ljus i huset under natten.

Den här bilden tog jag häromkvällen och även om det bara är en bild på en himmel så gillade jag bilden och den starka stjärnan som syns högt på himlen så den fick hamna här på sidan också.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.