Det ser jag ju fram mot

by on apr.07, 2018, under Allmänt skrivande

Var ju inne på en sida och kände igen en person även om det säkert var 25 år sen vi sågs. Å då var det ju säkert 40 personer till här i trädgården.  Skrev att jag tyckte jag kände igen damen men fick inget svar. Så nästa meddelande blev att skriva mitt namn å då skramlade det väl till i den hjärnan.
Nog hade vi jäkla kul på den festen och ett par av dom har jag ju fortfarande kontakt med på Facebook å nu även med den här personen. Hon bor ju inte så sketalångt bort så vi ska ses och minnas med förskräckelse den gamla goda tiden. När somliga inte hitta tältet, nån annan badade med sin rolexklocka i poolen, å så var det nån som fick huvudvärk och lånade min gamla cheva för att vila men jag såg ju mer än en person kliva in i den där stora chevabussen.

Somliga ville inte vara med på bild och kanske var de oroliga för vad som skulle hända med bilderna.
Å nog vore det trevligt om man kunde få ihop fler av det gänget som var med fast festen skulle nog inte bli lika vild för det skulle vi aldrig orka. Vid någon av festerna som jag hade var vi ju över 60 stycken här å då på den tiden sket de flesta i vad det var för sprit. Å det var ju folk både från Räddningstjänst, Sjöräddning, SOS-alarm och poliser. Men alla tyckte spriten var perfekt jag kan inte förstå vad dom menade med det. Kan det bero på att spritflaskorna stod i stora läskbackar och inte var plomberade. Jaja  Det är preskiberat nu men det gamla dasset som jag hade höll ju på att börja brinna då jag glömt att slå på vattenkran som slangen var ansluten till. Å det fanns ju extrakt å köpa på den tiden så det var inte bara Absolut Vodka som serverades på kvällen.

På morgonen efter nattens fest anlände en taxi vid sextiden med absolut nybakade frallor från nåt bageri i stan. Det fanns ju faktiskt några som var sugna på frukost. Somliga hade dåligt samvete och en polisman gav sig av betydligt tidigare än vad han borde. Men det skulle ja skita i sa han innan han försvann. Ja det är preskiberat men jäklar det kallar jag fest det vi hade då.
Å nog skulle det vara lattjo om vi kunde få ihop några i alla fall från de festerna på en liten ”Efterfest” även om det nu är 25 år sen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.