Tranorna syns inte till men Svanar

by on apr.06, 2018, under Allmänt skrivande


Igår när jag åkte in till stan en sväng så kikade jag som vanligt ner på fältet utanför vår stuga. Ett 30-tal svanar fanns där men de flesta var utspridda så denna bild på 10-talet var de som kom med på bilden. Vanligtvis brukar de ju hålla till på ett annat fält men kanske fanns det mer godsaker nedanför oss detta år. Tranorna har ju anlänt men än så länge inte varit synliga för kameran men jag hör dom rätt ofta nere på mossen.

Jag var ju ledig i natt och det kändes inte helt fel. Å bråttom upp hade jag inte heller men när jag väl gick upp så kikade jag ut från sovrumsfönstret. Där gick fasanen Frasse och käkade för fullt. Jag trodde nog inte han skulle komma in på tomten så ofta när snön hade försvunnit men idag gick han här och käkade av all mat jag slängt ut till honom.
Det blåste faan rent ut sagt i natt och jag hörde det flera gånger när jag sov. På morgonen så vräkte även regnet ner och en och annan snöflinga kom det också men det försvann sån tur var efter ett par timmar.

När jag körde in Kevin till träningen så gick lagom larm om en trafikolycka på Folkborgsvägen. Det var ingen större olycka och någon bild blev inte såld heller. Efter det så körde jag upp igen till Vilbergen och handlade lite på Ica och straxt efter kom Kevin ut å vi styrde kosan mot stugan igen.
När vi kom hem så pratade han om morgondagen och sa att han nog visste vad vi kunde äta om jag bara gick med på det…..
Grippspett morfar kan vi inte göra det. Har ju själv funderat på det ett par gånger men det har stannat vid funderingar. Men lite senare styrde jag åter mot stan och Ica då jag gärna kunde inhandla vad som behövdes redan ikväll.
Straxt innan jag var på Ica plingade mobilen. Jo morfar bara en fråga alltså. Du skulle inte kunna åka förbi Mc Donalds :)  Vi var ju där i förrgår men nog kunde jag göra det.

Så efter jag hade handlat så styrde jag ner till Stockholmsvägen och Donken och inhandlade vad han ville ha. Jag behövde ju inte köpa något med tanke på ….  Ja just det. Jag nöjer mig med kaffe under natten nu när jag jobbar.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.