Idag så kom Jockes paket

by on apr.05, 2018, under Allmänt skrivande


Idag kom så det lilla paketet som Jocke har skickat upp till mej. Fast det är ju grannen som ska ha det och använda det eftersom det är hon som tar studiobilder på barn, vuxna, familjer och annat.
Förhoppningsvis ska bilderna kanske bli något bättre också och det finns ju fyra studioblixtar i studion.
Visst skulle det kanske vara roligt att lära sig fota i studion men det känns inte om min grej och skulle jag fotografera någon person så skulle jag nog göra det ute i naturen. Så jag håller mej nog kvar vid mina blåljusbilder.
På eftermiddagen åkte jag ut till MC-Montörerna och hämtade däcket till Kevins moped. Hade ju trott att det skulle kosta mer så även om det inte var billigt så var det billigare än vad jag trodde.
Nu lovade hans kompis Ludde att komma ut under lördagen och hjälpa honom med monteringen.
Lite senare så åkte vi in till stan och Kevin gick och tränade på gymmet, jag tankade bilen och körde en sväng innan jag återvände till Vilbergen. Efter en stund så kom han ut nöjd och glad och vi körde hem till våra små gläffsande vovvar.  Nu har jag fixat en kopp kaffe men i natt är jag faktiskt ledig. Känns inte helt fel. Ett par kassar ved bar jag in tidigare ikväll för enligt rykten så ska det ju både bli kallt framåt morgonen och även så ska det falla lite snö enligt SMHI. Men det tror jag inte på förrän jag ser :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.