Nu som först kikade de fram

by on apr.04, 2018, under Allmänt skrivande


Något sena men till slut kikade de fram. Misstänker att de kunde beskådas även i helgen men det var först idag som jag upptäckte dom nära vårt Fläderbärsträd. De brukar ju kika fram riktigt tidigt men i år var det ju en rejäl vinter så då tog det lite extra tid.
Under eftermiddagen drog jag ut slangen och fyllde på bubbelbadet lite och nu får allt slangen ligga ute som vanligt över sommaren. Jag både vattnar blommor och fyller på poolen och bubbelbadet och nu ska det väl inte frysa till så jäkligt så slangen blir obrukbar.
Lite senare så gick Rebecca i grannstugan ner och njöt lite i bubbelbadet. Kevin tillfrågades men han tyckte allt att det var för tidigt som vanligt. Vid 22-tiden kom han insmygandes lite småleende och undrade om vi möjligen kunde åka en sväng till Mc Donalds. Å visst kunde vi göra det, Förr hände det rätt ofta att vi smög iväg dit nån kväll i veckan antingen för något att äta eller också bara milkchake eller deras glass. Men nu var det verkligen länge sedan.
Kevin åt upp sitt på hemvägen och jag tog mitt när vi kom hem Så när det var klart följde jag med honom ner till bubbelbadet så han fick njuta en stund för nu var det tydligen tillräckligt sent för att bada :)
Nu närmar sig klockan midnatt och igentligen borde jag nog ha sovit ett par timmar men så blev det ju inte så risken finns att det kan bli en lång och riktigt seg natt om det sedan är lugnt på nyhetsfronten men det återstår att se.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.