Ja inte blev man rik på det där

by on apr.01, 2018, under Allmänt skrivande

Idag har varit en riktigt seg dag men den har trots allt gått. Körde in Kevin till gymmet och jag hade ju ändå inget annat för mej så jag blev kvar i stan medan han tränade.
Hemma i stugan fixade jag maten som blev köttfärslimpa och potatis idag. Sen blev det ett par timmars vila för mej.

Brukar ju köra en 50-lapp på travet och gjorde det faktiskt både för lördagen och söndagen. Vinst blev det ju inte men jag fick tillbaka 23 kronor av dagens satsade 50 kronor. Lottot blev inte en krona i vinst denna helg. Jag brukar i och för sig inte vinna några stora pengar och det är väl sällan som man vinner utan man får tillbaka en del av insatsen.
Nu är det bara å jobba igen då så får man se hur den här natten blir.

För den som undrar hur helikoptern som landade i Vilbergens centrum natten som var så är den faktiskt inte gul som de flesta andra utn blå och vit. Den här bilden har mina vänner i Uppsala tagit för ett antal år sedan. Helikoptern är säkert bytt sedan dess men färgerna ska vara detsamma även nu. Grämer mej bara att jag inte hann in själv och ta en bild då den stod där på parkeringen.
Å så att den landade på Vilbergens parkering har jag också fått en del svar på.  Dels är ju Kungsängens flygplats stängd nattetid och helikopterplattan som finns på Vrinnevisjukhuset är för liten. Den var inte för liten tidigare men sedan vi gick med i EU så har den tydligen blivit det.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.