Å så hade vi besök igen

by on apr.01, 2018, under Allmänt skrivande

Straxt efter elva så hörde jag att ambulanshelikoptern landade i Vilbergens Centrum. På bara några minuter var jag uppe och ute ur stugan. Kevin ropade  Ica har väl inte öppet nu.  Jag sprang till bilen och körde iväg. Ringde upp Kevin och frågade vad han ville ha och det han ville ha fanns ju på Cirkle K på Gamla Övägen.
När jag for ner på Urbergsgatan var det enda jag såg en personbil och tjejen som körde den bilen såg frågande på mej då jag undrade om hon hade sett någon helikopter här :) Jag förstår henne för hon kom säkert straxt före mej. Helikoptern från Uppsala som beslutat sig för att landa på parkeringen och lasta en patient som skulle till Akademiska i Uppsala hade lyft och försvunnit och jag som hade velat ha en bild.
Jag körde vidare ner till macken och han som jag känner jobbade som vanligt natten men det fanns fler där. En gammal Taxiåkare som jag kände igen och vi började diskutera Taxi och förr i tiden. Riktigt trevligt och så fanns ju en annan som jag kände igen mycket väl från förr i Vilbergen också. Jag handlade vad jag behövde å styrde hemåt.

Efter en stund hörde jag besökaren. Rebecca, Micke och lilla Hugo är ju i Skövde och hundarna var inne liksom katten Pärson. Kevin satt i rummet och spelade. Men besökaren gjorde sig som vanligt hörd ifrån innergården. Jag har ju fått reda på vem det är men för säkerhets skull tog jag ficklampan och gick ut och lyste lite granna. Men nej det fanns ju förstås ingen där. Men den var här, jag vet för jag hörde ju.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.