Lite påskmat i stugan

by on mar.31, 2018, under Allmänt skrivande

Det blev inte så mycket påskmat som vi från början hade bestämt men det som vi bestämde smakade i alla fall bra.

Vi hoppade över skinkan och även laxen bland annat men mätt blev jag ändå och även Kevin tyckte det smakade bra.  När vi ätit så tyckte Kevin vi skulle ta en kul bild så vad gjorde han.

Tog fram en tallrik som han försåg med prinskorv, lite gräddfil, potatis och köttbullar å så blev Ghost den som fick hoppa upp och sitta till bords och äta maten från en tallrik. Jodå de andra två fick förstås också men på lite lägre nivå.

Lite senare dök Kevins klasskompis Ludde uppoch hjälpte honom med att få bort bakdäcket som är punka på och han hade med sig skruvdragare och allt som behövdes för att få bort däcket. Även en lösning på hur vi ska göra när däcket ska dit. Ett par skruvar ska bytas å så tyckte han förstås att Kevin borde tvätta moppen också men flinade å sa att då får du väl göra det varje dag som eran väg ser ut. Nu lova han att komma tebax på tisdag när däcket förhoppningsvis är lagat.
Efter det var jag tvungen att lägga mig en stund. Middagen smakade tydligen för bra så jag blev så jäkla trött. Men blev bara en kort stund. Rätt som det var hörde jag hundarna skälla.
Gick in till Kevin och kikade å där fanns även Oliver och Liam som hade kommit på moppe hit ut en sväng eftersom Liam glömde sina nycklar här igår. Tror inte det finns en gång Liam har varit här utan att han alltid glömt någonting.
Nu har grabbarna åkt tillbaka till stan, Kevin spelar på datorn och jag har börjat mitt lite längre nattpass.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.