Vacker men lite kylig dag

by on mar.31, 2018, under Allmänt skrivande

Jag sov förstås några timmar på förmiddagen även om det kanske inte blev så många som jag själv önskat. Men det är bara å bita ihop.

Hade ju köpt tulpaner också men då jag inte riktigt fick till det som jag ville så hamnade en bukett bland björkriset men det blev ju heller inte så dumt tycker jag.
Vid tvåtiden så körde jag in Kevin till gymmet i Vilbergen då han och några kompisar till skulle träna. Micke försökte hjälpa mej få bort däcket på mopeden men det gick inget vidare då man var tvungen att ta bort ljuddämpare och lite annat också. Så Kevins kompis Ludde som har likadan moped skulle komma över i morgon å han hade de specialnycklar som behövs för att det ska lyckas. Kan ju vara skönt att slippa dra med mopeden in till verkstaden bara för å laga ett däck.

När jag hämtade Kevin vid 16-tiden igen så hängde hans klasskamrat Liam med ut också. Förstås slog de sig ner vid datorn först men sedan så försvann de även ner till bubbelbadet ett tag medans jag fixade middagen.

Å som vanligt så blev grabbarna nöjda med middagen. Vi åt i matrummet där braskamin värmde gott. För givetvis eldade jag även idag även om det kanske inte var riktigt nödvändigt men skönt är det.
Sen försvann grabbarna ut och upp på studsmattan en sväng innan de kom in lagom när det började mörkna ute. Vid 22-tiden kom Liams pappa för att hämta Liam och det var ju länge sedan han var här å fika. Så innan han kom hade jag bakat weinebröd å det var ju gott till kaffet. Efter fika och lite snack så lämnade de stugan och återvände till stan. Kevin satt sig och spelade vid datorn och jag förberedde nattpasset. Nu har klockan precis passerat midnatt och det återstår att se hur natten blir.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.