Det är dax att krama kudden

by on mar.30, 2018, under Allmänt skrivande

Klockan närmar sig halv sju denna långfredagsmorgon. Natten har gått bra och det har varit en del att göra men det är ju då man har lättare att vara ”pigg” eller vad man ska säga. Om en stund är det dax att försöka krama kudden men tröttheten har liksom inte infunnit sig ännu men hoppas att den gör det när jag kryper ner under det varma täcket.

Kikade ut genom fönstret straxt före sex och fick se hur månen lyste så vackert. Men från min altandörr blev det ingen bra bild så jag kilade över till granngården och ställde mej nära fältet och tog denna bild. Å jag tycker nog att bilden blev klart godkänd.
När jag kom in så tog jag ett par nyheter och när jag kikade ut var månen betydligt ljusare och på väg bort bakom skogsbrynet så det var ju tur jag kikade ut just den tiden jag gjorde annars hade jag ju missat bilden.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.