Det blev inte som han tänkt sig

by on mar.29, 2018, under Allmänt skrivande

I morse så körde jag in gänget till skolan som vanligt och lite senare på förmiddagen gick grannstugan och jag ut och klippte lite björkris. För påskris med fjädrar det vill jag allt ha när det är påsk och Kevin har ju även önskat den vanliga påskmaten som han och jag brukar äta.

Så efter att riset kommit i sina vaser så kom Hugo och Rebecca in och han fick hjälpa till att hänga upp de små äggen som ska vara i riset medans hans mamma såg till att fjädrarna kom på plats.
Sen var det bara att jobba vidare och på eftermiddagen så for jag åter mot Vilbergen för att hämta Kevin då han hade tränat efter skolan.  Passade på att gå in och köpa lite tulpaner också på Ica.
På vägen hem så undrade han om jag kunde ta ut mopeden då han och Ludde tänkte åka en liten sväng och visst kunde jag göra det. Fyllde på bensin och startade upp den lite igen så jag såg att allt fungerade.

Straxt efter for han iväg på moppen bort mot Öbonäs. Jag skulle själv åka in en sväng och kolla trafikläget ifall det fanns något att fotografera. Passerade Vilbergen men såg inga mopeder där så jag ringde Kevin och frågade hur det gick och det var ju en liten besviken kille som meddelade att han lyckats ta sig hem men att det var punka på bakhjulet. Hålet var stort och jag kunde konstatera att han nog gjort som jag många gånger. Kört på en vass sten på den nygrusade delen nedanför granngården. Så nu blir det tyvärr inget åkande eftersom det är helg och vi måste skaffa ett nytt däck har jag konstaterat.
Ett par timmars vila blev det senare på kvällen innan det var dax att jobba natten så nu återstår det att se hur den blir. Det kan vara en lugn natt om det folk som reser bort är trötta när de kommer fram. Å i så fall blir det nog mer att göra i morn kväll. Men det återstår att se.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.