Dit åker jag inte frivilligt

by on mar.21, 2018, under Allmänt skrivande

Skrev för några dagar sedan efter att jag såg på Ullared på tvn att till det stället åker jag inte frivilligt. Har visserligen varit där när jag var gift men det var nog mest för husfridens skull man sa ja till det. Nu skulle jag aldrig sätta mig i en bil och åka runt 30 mil för att handla där det vistas 1000-tals och många tycks sakna hjärna helt.

Det här kortet kom i brevlådan efter ett par dagar och jag fattade direkt misstankar på vem avsändaren var då han gjort ett inlägg att han skulle besöka stället helgen efter.

Men jag klarar mej med att se ett foto och det både räcker och blir över för mej. Att åka dit och trängas och dessutom göra av med så mycket pengar som folk gör skulle aldrig falla mej in. Kläder finns att handla i den här staden och restiden in dit är inte fullt så lång :)

För ett par veckor sedan fick jag mina pennor som jag beställt eftersom jag alltså har haft företaget i 30 år. Många sa att min undergång var nära för 20 år sedan och nästa tillfälle jag hörde det var när rakel infördes på polis och räddningstjänsten. Men jag överlevde även det och företaget har alltså funnits i 30 långa år. Men nu har jag ju dragit ner på både verksamheten och takten något men det är frivilligt. Jag är ju liksom inte ung längre och lika energisk och snabb.

Grannen Rebecca jobbar ju extra ibland och så fotograferar hon även barn, porträtt och mycket mer inom företaget å då var det väl inte mer än rätt att hon också skulle få lite speciella pennor att kunna använda som reklam så idag kom ett paket med Postnord så här blev hennes pennor även de i flera olika färger.

När den här bilden är tagen minns jag inte riktigt men inte var Kevin så gammal inte och heller inte så skygg för kameran som han är idag.  Då vi åkte hem från skolan så hade jag köpt liniment för hans onda nacke och även en riskudde han kunde använda så vi får väl hoppas att nackvärken försvinner snart.  Ludde och han satt och diskuterade på hemvägen när de skulle börja åka moped igen till skolan och de kom överens om att fortsatte det å bli varmare nu så kanske de skulle testa på måndag som kommer. Men vi får se, tycker ju personligen att det inte bör vara minusgrader ute när grabbarna far iväg, men förstår ju också hans frihetskänsla när han kan börja köra igen.


1 Comment for this entry

 • Rebecca Järvinen

  Så fel är väl inget fel på ullared man kan finna många fynd ibland haha.
  Tack snälla för pennorna jättesnällt verkligen.
  Gud vad fort det gpr det är sådär man minns Kevin men han har ju blivit en riktig stor kille nu =)
  Hoppas det hjälpte med linimentet & värmekudden. Nu längtar vi i grannstugan efter våren & få fixa i trädgården.
  Hoppas ni får en bra dag. Kram på från oss

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.