När stora Stygga Vargen kommer nära

by on mar.12, 2018, under Allmänt skrivande


När stora stygga vargen syns då drabbas ortsbefolkningen av panik. Ja i alla fall om man följer ett inlägg på Facebook där en person lade upp en bild och även en film på en varg som syntes på Vikbolandet. Det tog inte lång tid tills de skrev till varandra att de skulle ta in hundar, se efter katterna och ungarna. Paniken var ett faktum såg det ut som i inläggen. Å det bara för att en varg har passerat på ett fält.  Inläggen fortsatte till sent på kvällen men då hade även inlägg kommit om att vargen hade varit synlig ett par mil därifrån. Visst ska man väl ha respekt för vargen för den kan skada djuren säkert.
Men om det går omkring kriminella och misshandlar folk, knivskär dom på gatan, rånar människor så inte fan blir det panik på facebook då att man ska ringa till ungarna att de omedelbart ska komma hem. Nej det tillhör ju vardagen trots att kriminaliteten är betydligt allvarligare än den här vandrande vargen.

Så varg eller inte så gillar jag att man sett en varg och det skulle inte göra mej något om en varg kom och gick här nere på mossen någon gång. Det skulle vara en upplevelse som man förhoppningsvis skulle kunna fotografera. Chansen att få ta en bild på vargen nere på fältet är dock väldigt liten så jag får väl fortsätta att fotografera kriminaliteten i stan. Den är betydligt lättare att finna.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.