Helg och ledigt från skolskjutsen

by on mar.10, 2018, under Allmänt skrivande

Nu är det ju helg och man slipper fara iväg med bilen efter man har jobbat natten och det känns riktigt skönt att få krypa ner under täcket direkt.

Natten som var gick undan då jag hade häcken full och det var ju kul att se att min nattnotis låg som den mest lästa under dagen på Västerbottens Folkblad när kvällen närmade sig.
Återstår att se hur denna natt blir och förhoppningsvis jobbar även samma personal på polisen som natten som var för det skulle ju också underlätta rejält.

Efter ett par timmars sömn på morgonen hörde jag någon stor maskin kom farande och det var grannen Fors som kom med sin stora maskin och plogade upp vägen rejält och även vändzonen. Känns tacksamt och bra om det nu blir mildväder så blir det ju inte sån snösörja att köra i heller.

Den här bilden såg jag på Facebook och var postad för några år sedan. Ja det var ju då jag körde Chevan. Å såna här tankningar gjorde jag minst fyra gånger i månaden faktiskt och även mer när Cassandra bodde hemma också.

En annan bild var den här på våra små valpar och här var de bara ett par veckor gamla tror jag. Alla ligger där och kryper så tätt intill varandra som de bara kan. Man får ju vara glad att man inte behöll allihopa :) Då hade jag väl blivit skogstokig vid det här laget.
Dagen närmar sig slutet och om några timmar så ska jag dra igång nattuppdateringarna för mina kunder igen. Funderar på om jag ska ta en kopp kaffe och sen kanske vila en stund. Men jag ska fundera lite på saken först :)  Önskar mina besökare en riktigt fortsatt trevlig helg.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.