Åren rullar på fort

by on mar.05, 2018, under Allmänt skrivande


Åren rullar på fort och även om jag nu har bilen kvar fortfarande så är det några år sedan den rullade på vägarna. Största anledningen att den står där den gör är väl att den drar ju mer än dubbelt så mycket bensin som Saaben, den andra är ju att skatten är ju sex gånger så mycket som Saaben också.
Nu ser den väl inte lika fin ut varken utvändigt eller invändigt men jag har fortfarande svårt att göra mig av med den. Men den som lever får se. Jag behöver ju i alla fall inte lösa parkeringsbiljett för den sån tur är.

En annan bild som dök upp på Facebook som jag lade upp för några år sedan är den här. När Kevin gick i låg och början av mellanstadiet så ville han gärna att jag skulle sitta i deras kapprum och vänta då de slutade skolan och jag vet inte hur många dagar jag gjorde det men åtskilliga hundra i alla fall. Det var väl sista året på Vilbergen som jag kunde vänta i bilen utanför men från sexårsgruppen och till och med femte klass så satt jag där.  Fast faktum är att jag satt inte helt själv alla gånger. Det var många dagar som en förälder även satt där och väntade precis som hans grabbs önskan.

Det är ju inte ofta jag ler på bilderna men när jag var över i grannstugan och fikade på förmiddagen så togs denna bild på mej och där ler jag ju faktisk en aning. Men som vanligt satt jag ju med mobilen i handen. Sen började jag städa stugan och jag skulle väl ha hunnit med lite mer igentligen men det fanns ju vissa orsaker som gjorde att det inte blev så.

Lite senare så knackade det på dörren och utanför stod lilla Hugo och frågade om han fick låna en hund då han skulle gå ut och jaga med sin mamma. Där stod han i jägarkläder och ett litet gevär å visst fick han låna henne. De här två bilderna har hans mamma Rebecca tagit

Efter det kom de in på tomten och då släpptes även de andra två vilddjuren ut och det blev mycket bus med snön vilket alla tre hundarna gillade. En sväng in till Mediamarkt blev det också och jag fann vad jag sökte också.
Sen hämtade jag Kevin från träningen och hemma blev det matlagning. Idag blev det köttfärslimpa med sås och potatis.  Brasan i stugan tändes förstås upp en stund också.  Efter ett par timmars vila så tog jag faktiskt nya tag med städningen men det är ju långt ifrån klart.
Nu är klockan 23.40 och snart drar nattpasset igång å det återstår att se om det blir en lugn natt eller inte.


1 Comment for this entry

  • Rebecca

    Ja åren går fort minns när han gick där & de gånger jag också fick följa med & hämta & skolavslutningar. Lilla killen har blivit stor nu. Ja det är allt lite ovant & se dig le sådär men telefon är ju du tack för lånet av Candy Hugo blev superglad! Jag behöver röra på mig så kanske lånar en hund & promenader ibland men det var kul att springa & leka me hundarna & Hugo på er tomt, tack!

    Hoppas natten gått bra idag snöar det på utanför stugorna.
    Kram från grannstugan

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.