Är jag dum i huvudet

by on mar.04, 2018, under Allmänt skrivande

Ligger och kikar på när Vasaloppets start går. De interjuvar en kille som inte har tränat och ska köra sitt första Vasalopp i år.

Foto: Skärmdump från SVT Dalarna
Funderar på hur många på bilden som just då funderar på vad de verkligen har gett sig in på. Det är ju inte bara ett par tusen som åker utan åtskilliga tusen. Många kommmer att bryta innan de kommer i mål och många tvingas att bryta på grund av för lång tid innan de kommer till en viss kontroll.


Skärmdump från SVT Dalarna
Ändå  finns känslan där att som överviktigt troll på landet att utmana ödet år 2019 efter att ha tränat lite kanske utamana öde. Men ja vet inte , kanske bara en dröm eller …. Den som lever får se.  Å jag tänker inte berätta :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.