Idag körs Vasaloppet

by on mar.04, 2018, under Allmänt skrivande


Idag körs Vasaloppet. En av mina vänner Erik Isberg på Folkbladet i Umeå åkte till Dalarna för att åka sitt Vasalopp. Vet inte hur många gånger han har åkt det men vet att han körde det racet förra året också.
Det är något jag inte riktigt förstår men man måste nog inte förstå heller förrän man har upplevt det. Känslan av att först kört en djäkla massa mil med bil till en plats där man sedan ska staka sig fram på skidor i flera timmar innan man kommer i mål.
Den här bilden tog han och jag har lov att visa den på min blogg. Vet inte exakt när bilden är tagen men känslan där jag sitter i det varma arbetsrummet och ser ut på småfåglarna som äter från min foderautomat känns jäkla bra i jämförelse med den situation han just nu befinner sig i. Å jag kan ju inte sluta fundera vad är det som gör honom så galen att han kan åka till Dalarna för att trötta ut sig i flera timmar. Är det känslan av att ” jag klarar det ” eller vad är det. Ja, jag ska fråga honom nästa gång  vi spåkas vid som man säger på dalmål.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.