Dagarna går fort

by on mar.03, 2018, under Allmänt skrivande


Dagarna går fort och det tycker ju även Kevin som gillar det förstås för det är ju skönt med lediga helger. Nu är vi ju inne i mars månad och det är bara ett par veckor kvar så har de två studiedagar. Å det är ju inte heller långt kvar till Påsklovet.
Idag när jag sovit faktiskt extra länge efter mitt nattpass körde jag in till Vilbergen för att handla lite. På vägen in kikade jag ut över Ensjön när jag passerade Öbonäs och nog såg jag bilarna for runt på isen där ute. Å jag vet ju vilka det är då de sa att de skulle ut å lika på sjön i helgen.
Hemma i stugan igen så blev det lite plock och även dammsugning. Framåt kvällen blev jag slö och tänkte först vila men sen skrev Cassi och undrade om jag var i stan men det var jag ju inte. Men jag kunde ju piggna till lite kanske om jag åkte hemifrån så jag skrev och svarade att jag var på plats om 15 minuter. Så både hon och Saban samt lilla Nicole var ju nöjda och glada för att slippa gå.
Fick med mig en del av en tårta hem också och det smakade ju bra även om jag nog borde låta bli att äta sånt med tanka på vad vågen visade ikväll. Men men…
Nu är det bara att fortsätta jobba och se hur den här natten blir då. Förra natten hade jag ju en hel del att göra.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.