Träning och snöoväder

by on feb.28, 2018, under Allmänt skrivande


I förrgår så fick ja för mej att traska lite på den här maskinen. Även grannen Rebecca och lilla Hugo kom in och traska lite. Jag gick tre gånger på den under dagen men bara en kortare stund varje gång.

Grannkillen Hugo trivdes där han låg i sängen och hade hundarna bredvid sig medan han kikade på sin surfplatta.

För bara ett par år sedan så var det nog bara lilla bruna Candy som gillade Kevin men idag är alla tre hundarna överförtjusta i honom och här myser han en stund med två av dom.

Lite senare på dagen var det dax å fara in till stan och hämta Kevin som gått till gymmet efter skolan med några av sina klasskamrater. Då passade jag på att köpa sån där smalmat som jag brukar fixa till. Blir ju en stor salladsskål och den räcker ju ett par dagar till mej.
Hemma blev det mat och och jag hade kanske tänkt mej att vila en stund när Rebecca skrev om jag skulle med och gå en sväng.

Klart jag hängde på även om det kändes lite segt. Men nu gick vi inte så långt för det snöade ute och blåste rejält och dessutom var det runt 10 grader kallt ute. Skulle gått på den där gåmaskinen senare på kvällen men kände att jag nog gått färdigt för idag då jag dels hade ont i armen och lite ont i bröstet hade ja nog också. Så sista turen på maskin fick utgå.

Igår så började det snöa lite granna på morgonen och det var rejält halt på vägarna. Kevin och hans kompis kom till skolan och på middagen körde jag in en sväng till stan ifall det skulle hända något. Å en singelolycka hände det på Cylindervägen som jag åkte till. En personbil körde av vägen och knäckte en belysningsstolpe. De båda som färdades i fordonet klarade sig dock utan skador.
En sväng hem igen och elda lite och fixa till en del men sen körde jag in till stan igen.
Var precis på väg in på Ica när larmet gick. Trafikolycka på E22 nära Tallbacken. Jag gick tillbaka till bilen och körde iväg.  När jag körde upp på E22 från Söderleden ångrade jag mej nästan. Vägen var som en isgata och hastigheten på samtliga bilar som körde söderut var inte högre än 50 km trots att det är en 100-väg där.

Olyckan var nästan nere i Söderköping och jag tog några bilder och svängde runt vid infarten till Söderköping innan jag återvände till Norrköping. Även vid denna olycka där en lastbil kört in i en personbil och även en skåpbil kört in i en personbil klarade sig samtliga oskadda.
När jag kom in till Vilbergen igen så satte jag mig och vänta på att Kevin skulle komma ut. För givetvis glömde jag att jag tidigare varit på väg in till Ica för att handla ett par grejer men det fixar sig i morgon.

Så här såg det ut när man närmade sig Vilbergen på väg in från landet. Sikten var inte lång och det både blåste och snöade en del.  När vi kom hem från stan så var det matdax igen men sedan så lade jag mej och tog igen mej ett par timmar innan jag körde igång det vanliga nattpasset.
Klockan har hunnit passera 01 och nu är det onsdag. Nästan kusligt vad fort dagarna går alltså. Kikade på termometern utanför stugan nyss och den visar -13,9 grader. Så vi får väl se om jag ska elda lite även under natten. Jag brukar ju inte göra det men risken finns nog.
Snöar gör det ute också och snöandet ska ju fortsätta hela natten och morgondagen tillsammans med blåsten så vi får väl se hur våran väg ser ut vid backen på morgonen om man tar sig fram.
Å händer det något större så får jag väl rulla iväg med kameran också i natt men hoppas att jag slipper det för jag har faktiskt inte någon lust att ge mig ut i natt.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.