Nu är sportlovet slut

by on feb.25, 2018, under Allmänt skrivande

Nu är sportlovet slut för Kevin och i morgon väntar skolan igen. Både Malin och Ludde har redan skrivit på Facebook och frågat om det går bra att åka med på morronen. Å det är klart det gör eftersom vi ändå åker förbi och då behöver de inte ge sig iväg 07.20 med skolbussen utan åker med oss då vi passerar 08.20.
Sov några timmar på förmiddagen innan jag släpade mej upp efter nattpasset och solen sken så vackert utanför stugan.  Rebecca och lilla Hugo var ute från grannstugan och de var snälla och bar in två kassar med ved till vår stugan.
Efter det så bjöd jag på lite kaffe å en varsin bulle. När de gått så körde jag igång snabeldraken i stugan så dammråttorna försvann. Efter det var det bara att sätta igång med att laga middagen.

Pommstrips, Oxfile, Fläskytterfilé och så pepparsås och även bearnesesås och till slut lite sallad som fick plats på tallriken också.

Sen var det bara att inta maten vid bordet framför braskamin som värmde så gott.  Känns skönt å ha fullt med ved inne nu för det sägs ju att vi ska få ett par dm snö inom de närmaste dagarna och kallt ska vi få också fast det är ju redan kallt om nätterna. I natt visade termometern -10,4 som mest.
Nu blir det kanske ett par timmars vila innan jag drar i gång med nattpasset.

Å kanske man ska trampa lite på den där grejen som står i sovrummet. För trots allt äter jag för mycket vilket också innebär att jag väger alldeles för mycket.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.