Ja blev ju lite jobbigare natt än tänkt

by on feb.25, 2018, under Allmänt skrivande

Då jag ändå bestämt mej för att inte sova innan nattpasset så slet jag fram ett par paket med dovhjortsfärs och satt på ugnen.  Sen startade jag med att göra två stora köttfärslimpor av färsen.

När så dom var insatta i ugnen så funderade jag till lite och bestämde mej för att ta fram ytterligare ett par paket å så blev det.  Sen fortsatte jag att göra två köttfärslimpor till. Men mitt i alltihop så hände något med vänsterarmen vid handleden. Vad som hände vet ja inte själv men smärtan var i alla fall för jävlig och den släppte inte. Så fort jag rörde handleden så var det som värst.
Å jag fick göra ett tillfälligt avbrott i matbestyren och la handen på skrivbordet så handen låg still å då kändes det ju bättre.

Hittade en elastisk binda i skåpet i badrummet å virade in skiten där värken var och då funka det lite bättre eftersom jag inte rörde just handleden. Sen var det bara å fortsätta med köttfärslimporna. Sen var det å slänga in dom i frysen när de svalnat en stund.  Lite nyheter gick också å skriva in så jag testade vid tretiden i natt å ta bort det där men det var inte nyttigt. Det gjorde fan så ont och nu var det knappt jag fick på mej skiten igen men efter lite bestyr och micklande så löste jag även det. Man är ju med i BKRSS.  Nu är det bara att hoppas att det går över snart fast ja undrar ju fortfarande varför ja fick ont men man behöver väl inte ha reda på allt här i livet. Ska väl sova några timmar nu å natten gick ju att jobba även om det tog lite längre tid att skriva än vanligt men ja hade ju inte bråttom :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.