En kall natt utanför stugan

by on feb.24, 2018, under Allmänt skrivande


Klockan har börjat närma sig fyra på lördagsmorgonen och det har varit en hel del att göra med jobbet. Utanför stugan visar termometern på -9,8 grader så än är inte våren på väg. För en liten stund sedan hörde jag ugglan utanför igen. Men denna gång var den riktigt nära och måste ha suttit antingen på vårt hustak eller i något träd precis utanför för den hördes rejält även när jag satt vid mitt skrivbord. Men efter att ha gjort sina lockrop ett par gånger så tystnade den och den flög nog ivär.  När jag vaknar till efter nattpasset ska jag allt försöka tina upp slangen där den har fryst så jag kan fylla på lite vatten i bubbelbadet i lusthuset. Men några timmars sömn får det allt bli när jag slutar sju.
Så här såg det ut utanför stugan ner mot lusthuset häromdagen då jag tog bilden.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.