Återigen en riktig kall natt

by on feb.22, 2018, under Allmänt skrivande

Nu är det torsdagsmorgon och nattpasset närmar sig sitt slut. Har kikat på termometern utanför stugan ett par gånger och den har visat över -12 grader större delen av natten men nu vid sextiden har den sjunkit till ”bara” -8,9 grader.

Igår morse fick jag in meddelande om att beväpnat polis stod utanför en fastighet i Norrköping. Jag fick på mig kläderna snabbt och körde iväg in. Tog några bilder och straxt efter kom en polisman ut som berättade att det rörde sig om en familjetragedi så det var bara att packa in kameran i bilen igen och ge sig hemåt.
Hörde efteråt vad som hänt och orsaken till att poliserna stått med vapnen framme och det är sorgligt att sådant måste hända.
Hemma i stugan fixade jag lite men tog det rätt lugnt på dagen ändå. Fixade mat och såna där ”måsten” uppgifter.

Framåt kvällen så körde jag inåt stan en sväng bara för att komma hemifrån en stund. Utrustningen som gör att jag kan sköta jobbet fanns förstås med och även den bärbara datorn på passagerarsätet bredvid mej.
Inte hände det något då inte. Det enda som hände var väl att min yngsta dotter frågade om jag skulle till stan något och hon sken ju upp på FB när jag skrev att jag faktiskt var i stan.
Så jag körde ut henne och Nicole till Mirum där de bytte mattan hon hade köpt tidigare idag. Å inte var mattan som hon hämtade stor så hon inte kunde ta den på spårvagnen utan det var nog mer att hon tyckte det var skämsigt :) Men det spelade ju ingen roll för jag var ju ändå i stan. Men efter att jag släppt av dom på Ljura så rullade jag hem till skogen.

På kvällen blev jag inbjuden till Micke och Rebecca på lite kaffe å givetvis togs det en bild när telefon ringde och jag satt med den. Konstaterar att det är bäst att börja äta sallad och röra på sig annars rullar man väl fram. Fast som jag alltid har sagt att hade man haft en dam så hade man varit magrare :) Å de som vet vad jag menar förstår.
Nu har klockan passerat sex på morgonen och om en stund ska ja krypa ner under täcket och krama kudden. Det är dax för några timmars sömn och vad den här dagen har att bjuda på när man vaknar till ja det vet man aldrig.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.