Vem körde nyktrast och billarmet tjuter

by on feb.20, 2018, under Allmänt skrivandeI söndags kväll fick jag tips om en polisbil som kört av vägen och hamnat i diket. Eftersom jag även är fotograf så drog jag iväg med bilen och efter en stund var jag framme. Mycket riktigt stod polisbilen i diket vid påfarten till E4 vid Norsholm.
Det visade sig att polisbilen skulle stanna en misstänkt rattfyllerist men den föraren klarade av svängen men det gjorde inte polisbilen. Båda poliserna fick ju köras till sjukhus för kontroll och den misstänkte rattfylleristen kanske hann att nyktra till innan de anträffade honom eller var det polisen som tagit sig ett glas eller satt med mobilen i handen. Ja det kan man aldrig veta.

Sent igår kväll kom Kevin inrusande med andan i halsen från sitt rum. Morfar vad är det som larmar, bilen tutar och lamporna blinkar också där uppe. Jag gick snabbt ut i köket och mycket riktigt där inne i tältgaraget så både lät det och blinkade det. Men jag misstänkte att det var ett annat fel då jag bara en stund tidigare varit där uppe eftersom jag fixat till så bilen är varm och skön invändigt när man kliver in.
Kevin sa åt mej att ta med mej något jag kunde försvara mej med men jag lugnade ner honom och sa att det berodde nog på mej att larmet gått. Lampan som tänds när någon kommer in där bilen står hade ju heller inte tänts. Kevin valde dock att stå kvar vid dörröppningen till jag kom ut därifrån igen och sa att allt var lugnt. Då gick han in.
Å vi får väl se om det händer samma idag för jag vet inte om jag gjorde rätt eller inte.
Natten som gick var jag ju ledig och det var riktigt skönt att sova lite längre än vanligt men i natt är det dax att jobba igen. Nyss hemkommen från stan då jag handlade lite som behövdes och likaså lite mat till fåglarna ute så de har när de vaknar till och kommer å kikar om jag fyllt på.
Kanske det blir ett par timmars slumrande innan nattpasset kör igång men nu dax för en kopp kaffe.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.