Jag kände mig iaktagen

by on feb.17, 2018, under Allmänt skrivande


Skulle bara ut en sväng igår och då jag klev ut genom dörren så fick jag se den här lilla råbocken stå och kika på mej. Inte alls långt från stugan utan där jag har vedkorgarna står. En bit därifrån stod ytterligare ett rådjur.

Hon var väl inte lika nyfiken på mej utan letade säkert efter lite att äta.  Ska nog åka upp och hämta lite morötter i granngården nästa vecka och slänga ut där för de brukar ju vara nära stugan rätt ofta.

Var inne en sväng i stan igår också och fick för mej att ta några snygga bilder men bilderna blev inte som jag ville så jag gav upp. Den här var väl den som blev bäst kanske.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.