Ny router i stugan

by on feb.15, 2018, under Allmänt skrivande

Igår kom min nya router från Telia med posten. Tog knappt ett dygn innan jag hade den i handen. Nu fick jag ändå åka in till Maxi och Teliabutiken då mitt simkort som jag hade var ett gammalt och som inte gick att krympa ner som man kan göra nu.

Å innan den andra lilla dosan stängdes av så hann jag jämföra de båda och fick snabbare hastighet med denna router. Å när jag pratade med Telia dagen innan så lyckades jag fixa så jag fick rejäla sänkningar på mina abonnemang men ändå fick jag mera surf.

Treroutern som jag har får jag inte lika bra hastighet på och jag vet inte om jag ska säga upp det abonnemanget men har känt att det kan vara bra att ha en annan leverantör om Telia skulle gå ner exempelvis. Men frågan är om det är värt dom pengarna. Får fundera några dagar. Nu har jag ju 500 gb på Telia och 100 gb på Tre plus vårt vanliga adsl som Kevin kör CS på.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.