Så var det där med hälsan igen

by on feb.13, 2018, under Allmänt skrivande

Ja hälsan är ju viktig sägs det å jag mår ju riktigt bra förutom lite värk i kroppen och trött för jämnan.  Så i fredags blev besöket av som jag skulle gjort redan i slutet av november men då var vi ju sjuka i influensa och vem ville gå till doktorn då. Å andra sidan ville nog inte doktorn ha dit mig då heller.
Men så i fredags var jag där hos ”virrputten” som jag träffat förr. Lika undrande, frånvarande osv som vanligt. Otroligt synd att läkaren som jag hade innan slutade och försvann till annan vårdcentral. Hon var ju förutom väldigt nogrann och trevligt jäkla snygg också. Skämt åsido.
Han lyssnade lite på lungor och hjärta och i och med att jag inte gått ner i vikt så var det ”nog” inget allvarligt sa han men talade om proverna som skulle tas sedan även röntgen på prickarna på lungan.
Ja gått ner i vikt ska man tydligen göra om man mår dåligt men jag bakar ju ofta weinebröd och det lär finnas en del kalorier i dom. Så vågen visade 97,8 så inte har jag gått ner och inte heller är jag skitviktig men närmast sanningen man kan komma är nog överviktig.  Står för min tro och åsikt och vikten beror på för lite kontakt med det motsatta könet. Punkt slut.

Så i måndags när jag lämnat Kevin och Ludde på skolan så stack jag upp till Vårdcentralen i Vilbergen. 22 st före mej men vad gör det. När jag klev in där var det ju faktiskt första minuten på resten av mitt liv.  Men kärringarna i provrummet körde tydligen på ackord och efter en halvtimma var jag ute därifrån också. 5 rör blod och ett stick i fingret nöjde de sig med.

Vidare upp till Vrinnevisjukhuset och där befarade jag ju att det var kö då det var drop in röntgen. Men jag hann knappt slå ner arslet så hörde jag mitt namn och jag fick förflytta mej till det lila väntrummet. Skulle just sätta mej ner när dörren öppnades och återigen mitt namn dök upp. Röntgen var gjord på 10 minuter och därefter lämnade jag stället.
Fast att få svaren går nog inte lika fort misstänker jag så det tar nog ett par veckor innan man vet vad det är för fel eller om det överhuvud taget kan konstateras något fel. Kanske jag är helt frisk och bara inbillar mej att jag är trött.

Eller kan det vara så att vattenkranen är syndaren. För hög flourhalt kan tydligen ge en hel del skador och symptom enligt Google.  Klart jag har ju druckit ur den där kran i över 25 år så vem vet. Det var ju en bekant på Facebook som tyckte symtomen på mej stämde överens med vattenkranen.
Kollade iag på morgonen vad ett filter kostade. Även om jag nu inte blir bättre på lång sikt så kan det ju vara förebyggande för de som bor här efter mej. Närmare 30.000 med installation och då skulle flourhalten vara 0 (noll) så vi får väl se.

Grannen Rebecca var inne en sväng på dagen och tog en bild på mej. Eller hon tog två men på den andra ser jag ju ut som jag skulle föda vilken dag som helst så jag valde den bilden som jag ser minst gravid ut på.

Det är då det känns skönt och drömma sig bort och kika på gamla bilder hur jag såg ut eller nä jag ser nog inte ut så där heller. men man kan ju drömma eller hur.


2 Comments for this entry

 • Uffe

  Klart jag inte gjorde och eftersom Kevin inte ville ha någon så försökte jag bättre på mitt resultat genom att äta upp båda två.

 • Rebecca

  Vi får hoppas provsvaren går fortare än vad det brukar
  Ja att baka är farligt snart är det 100kg som gäller jag försöker hålla mig under den gränsen iaf men väldigt nära här med.
  Skillnad på arbetsrummet nu verkligen & kroppen, minns när vi fotograferade dig i de heliga vita jeansen hehe.
  Glöm nu inte semlorna idag.
  Kram från grannstugan

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.