Idag gäller de nya reglerna för fotograferingen

by on feb.01, 2018, under Allmänt skrivande


Igår fixade jag till start och landningsplattan för drönaren vilket underlättar om man startar eller landar i ojämn terräng eller på en riktigt dålig grusväg för idag träder de nya reglerna in där avståndet för att ringa flygtornet krymper från ca 1 mil till 5 km men i mitt fall får jag nog oftast ringa ändå om det händer något inne i city då det blir närmare än 5 km.

På middagen igår beslutade jag mig för att gå en sväng även om det kanske inte var helt frivilligt.  Men två vänder vram och tillbaka blev trots allt 1,78 km och visst tog det lite tid.

Jag gick nämligen ner med våra soptunnor då man kan tro att det är en Stockholmare som kör sopbilen för Stockholmarna får ju panik bara det kommer några flingor och när han skulle hämta dom sist så kom han ju inte upp för det var några cm snö i backen. Men nu står de där nere och de får väl stå där tills snön försvinner så vi får våra tunnor tömda.

Precis när jag kom in i Kevins rum på eftermiddagen låg alla tre där i hans säng och väntade på att deras husse ska komma hem men Ghost hann att hoppa ner innan jag tog bilden.  De ligger ofta där på eftermiddagen precis som de känner på sig att han snart kommer hem.

Det är väldigt länge sedan någon bubblade i lusthuset och jag har nog funderat på att stänga av det när vi inte bubblar. Men igår undrade Kevin om han kunde få bubbla lite så jag gick ner och lyfte bort locket och såg att temperaturen var 39 grader. Straxt efter kom en lycklig kille ner och den här gången var han kvar i baljan länge nästan en halvtimma. Annars brukar han minsann nöja sig med 10 minuter men igår så njöt han länge.
Men efteråt stängde jag av allt men redan idag på förmiddagen började jag ångra mej och vi får väl se om jag slår igång det igen så det alltid är varmt och skönt när man väl kommer på att man vill ner en sväng.

Innan det började ljusna på himlen i morse såg jag fullmånen utanför mitt fönster där jag satt vid datorn och jobbade. Lite magisk bild så jag kunde ju förstås inte låta bli att knäppa ett par bilder.

Fast även om det nu var mycket moln på morgonen så försvann de flesta på förmiddagen och solen kikar fram rätt ofta nu mellan de ljusgråa molnen men vi ska ju få sämre väder under dagen så vi får väl se.


2 Comments for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.