Det kom en bil till stugan

by on jan.28, 2018, under Allmänt skrivande

Den här dagen fick jag inte mycket gjort då jag bara sov ett par timmar på förmiddagen och så var vädret inget vidare. Så på eftermiddagen lade jag mej en stund till och somnade förstås.
Vaknade till av att det var mörkt ute och klockan visade sig vara över fem. Upp och hoppa och fixa till lite mat i stugan och så bakade jag några weinebröd förstås.
Fick frågan om jag ville ha kaffe i grannstugan och tackade förstås ja och tog med mig mina bakverk in så vi fick smula ner lite för weinebröden smular ju rätt bra även om de är jäkligt goda.
Inkommen från grannstugan så satte jag mej och fixa lite vid datorn när jag fick se ett par bilstrålkastare rulla upp på vägen mot stugan. Obehörig bil !!  Slet tag i min ficklampa för att fånga upp regnumret å där ute i regnet stod jag och lyste när bilen plötsligt stannade och stängde av lysena.
Det visade sig att Kevins mormor och hennes sambo varit nere i Norrköping och kom förbi och hälsade på Kevin en stund. Jaja, Jag såg ju ut som jag gjorde men kaffe fick dom och Kevin fick träffa sin mormor. Det är nog över ett halvår sedan de sågs tror jag. Han fick en present också då han fyllt år nyligen.
Nu har klockan blivit nio och de har åkt in till stan där de skulle sova över hos en bekant innan de åker tillbaka upp till Älvdalen och vintern igen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.