Nu är det dax att krama kudden

by on jan.28, 2018, under Allmänt skrivande

Klockan har passerat 07.30 och nattpasset är slut och det är snart dax att krama kudden i några timmar. Men faktum är ju att jag inte är så trött idag heller. Var ju likadant igår och då såg jag ju att vädret skulle bli fint utanför stugan så då hoppade jag över sömnen och sov några timmar i går kväll innan jag körde igång mitt nattpass.
Inte för att jag fick så mycket gjort ändå men man fick ju i alla fall se solen skina i några timmar.

När jag kikade mot sängen så fanns det ju en liten parvel som redan tagit kudden och värmt upp den åt mej. Där låg lilla Candy och kikade på mej och hon vet vad som är på gång snart.
Ett par muggar kaffe fick jag i mig på morgonen också och idag finns ett litet tunt snötäcke utanför stugan. Det fina vädret är borta och det ska vara mulet och även regna under dagen så det passar bra att sova.

Häromdagen kom ett stort kuvert med en reklampenna som man kunde beställa. Funderade på vad dom menade med 30 men kunde snart konstatera i mina papper att ja jag har faktiskt haft mitt aktiebolag i 30 år den 9 februari. I både mot och medvind förstås. Det har inte alltid varit så lätt när man ser tillbaka. Det fanns ju en tid för många många år sedan då hade jag 5 anställda och behövde inte ens jobba själv. Idag då jag trappat ner lite granna så har jag bara en extraanställd och så jobbar jag själv.

När jag konstaterade att jag haft företaget i 30 år blev jag nyfiken på hur länge jag har haft min nyhetssida www.wighsnews.se och kikade efter på det för det kan man faktiskt se på nätet.  En bekant till mej i Luleå var snabb som blixten och kollade upp det.  I slutet av det här året så har sidan varit igång i 20 år och så här såg sidan ut då. Nästan likadant men med ett betydligt enklare utseende.
Funderar på om det kanske är dax att planera ett avslut då det är jämna år på båda. Men vi får väl se är ju många månader kvar på detta år än så jag kan ju fortsätta att fundera.

Kikade på Facebook på morgonen under fliken den här dagen. Tycker det är rätt kul att se vad som hände då och jag kan ju se tebax ända till år 2010 då jag tydligen gick med.
Så här såg våran väg till stugan ut den 28 Januari 2014 . Kevin fick vara hemma från skolan och det var minst 50 cm snö på stora delar av vägen.

Då slutade det med att min goda granne på Evalund fick komma ner med en stor maskin och få vägen framkomlig. Här har han fixat det och är på väg tillbaka hem till sej.
Men sedan dess har vi inte haft någon ordentlig vinter tyvärr. Men det skulle inte göra något om vi fick 50 cm i år :)
Nej nu är det dax för kudden och några timmars sömn. Hoppas att alla mina besökare har en skön dag trots vädret och glöm inte att ta hand om varandra. Man vet ju aldrig när det är för sent och sista gången. Å visst vore det trevligt om någon gjorde ett tassavtryck i någon kommentar och berättar vem som besöker sidan.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.