En sväng till stan på kvällen

by on jan.25, 2018, under Allmänt skrivande

Inatt och på dagen har det blåst utav bara den. Den snö som vi hade igår är borta med vinden. Gräsmattan lyser grön och det är då inte svårframkomligt på våran väg nu i alla fall.
Ikväll så blev det en sväng till stan. Först in på Ica i Vilbergen där jag köpte en liten bukett blommor och några Trisslotter samt ett kort och så vidare ner till Såpkullen.

En av mina döttrar fyllde ju år. Har ju lite svårt det där med hur gamla de är men vi fick det å stämma i alla fall även om ja först sa fel på två år åt fel håll också. haha.

Lilla barnbarnet Samantha var ju hemma redan då jag kom och efter en stund kom även Nathalie hem från Miomöbler.  Tårtan som det bjöds på hade lilla Samantha gjort alldeles själv och den var riktigt god.
Men att gå uppför den lilla grusgången och så dessutom uppför tre trappor det frestade verkligen på alltså. Man kunde ju tro att man sprungit en mil eller nåt när man klev in innanför lägenheten.  Hon har ju nyss köpt en lägenhet i stan efter att ha sålt sin villa i Östra Husby så lite oftare kanske man lyckas komma dit förutsatt att man då får bättre kondis innan då :)
Straxt innan jag lämnade dom så ringde jag till Albrekts Pizzeria och beställde middagen som fick bli Kebabtallrik idag. Är ju inte ofta vi åter sånt men det händer någon gång i månaden och idag var en sådan gång :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.