Det kan hända mycket på ett par dygn

by on jan.18, 2018, under Allmänt skrivande


För ett par dagar sedan tog jag denna bild på vår lilla väg när jag hade lämnat Kevin i skolan. Jag tyckte bilden med lite rimfrost på Björkarna längre fram såg vacker ut. Men på ett par dagar kan bilden förändras helt.

På morgonen idag när jag åkte hem efter att ha skjutsat honom till skolan så såg det ut så här nästan på exakt samma plats som jag tog den tidigare bilden. Visserligen hade bilden säkert varit finare om det inte funnits några hjulspår alls men vår granne smiter ju iväg redan tidigt på morgonen och gör de första spåren och innan honom på natten kom ju tidningsbilen upp också.
När vi åkte hem idag konstaterade Kevin att det redan var fredag i morgon och han tyckte trots allt att veckan gått riktigt fort.
På eftermiddagen körde jag in till stan och handla och åkte förbi Mirum och köpte en liten whiskey. Det plingade till i telefonen och på meddelandet stod det. Hörde du inte jag visslade på dej från kön inne på Ica. Det var Möller en bekant sedan säkert 30 år tillbaka som jobbar på NT som skrev. Han bad mej stanna upp på vägen ut vid Apoteket dit han var på väg in.
Jag stannade till och där inne stod han och viftade med sin kölapp. Jag hade ju ingen brådska och jag tycker alltid det är kul att prata med honom. Han är inte bara ”Möller på NT” utan han är en vän utanför jobbet också även om man nu inte träffas så ofta så skriver vi ju på FB.  En kort pratstund blev en väldigt lång pratstund och jag fick nästan panik när jag kikade på klockan och såg att jag fick allt skynda mej på till Vilbergen. Jag skulle juåkt en sväng på stan men det var ju betydligt trevligare å chattra med honom.
Jag hann in på Ica och handla det jag missat på morgonen och lagom när jag kom ut kom Kevin ut från träningen. Hemma i skogen så tände jag brasan och fixade till maten. Om en stund kanske jag går och knoppar en stund för jag har ju trots allt inte sovit sedan igår kväll och ett nytt nattpass väntar om några timmer.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.