Vad gör man när det är lugnt på jobbet

by on jan.18, 2018, under Allmänt skrivande

Fördelen med att ha jobbet i samma stuga som man bor är ju att man kan kila ifrån ibland, sätta på kaffet några gånger per natt och även kasta in lite smutstvätt i tvättmaskinen.

Även om vi nu bara är en vuxen samt en tonåring i stugan tvättar jag säkert i snitt en maskin om dygnet. Nu var det ju inte så mycket i tvättkorgen men tyckte att jag lika gärna kunde köra en maskin så är det gjort.

Kikade ut utanför dörren och lite snö har vi ju allt fått. Å enligt SMHI så ska det ju snöa mer under torsdagen men det återstår ju att se. Det vi fick i tisdags var ju en del också men det smällte ju bort efter några timmar. Jag gillar ju faktiskt snön så om jag fick som jag ville så skulle det allt gärna få komma några dm.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.