Varför uppdaterar jag inte så ofta

by on jan.17, 2018, under Allmänt skrivande

Ibland tar det några dagar eller det kan ta nån vecka också mellan mina uppdateringar. Men om inte något speciellt händer och det bara är det gamla vanliga som att städa, laga mat, sova och jobba. Ja då brukar jag hoppa över å skriva.

Att just laga till mat gillar jag faktiskt och gör det minst 28 dagar i månaden för det händer ju att vi fuskar med nån pizza eller kebab nån gång också. Å äter gör vi och vi äter gott också. Många reagerar på att vi äter just Oxfilé, ryggbiff eller entrecote så ofta. Men det är gott, det är lokalproducerat och jag köper dessutom in det billigare då jag handlar direkt från en grossist eftersom jag beställer mellan 30-50 kg åt gången. Å eftersom jag inte har några direkta laster eller nöjen så lägger jag pengarna på gott kött :)
Vi äter även annan mat och inte bara sånt här som somliga tror. Både fisk kyckling och griskött slinker ner mellan varven.
Om någon undrar om jag hade främmande igår med tanke på köttmängden som syns på bilden så är svaret nej. Jag tog en entrecote och en oxfilé. Vem som stoppa i sig resten som middag och sen kvällspåfyllning kan ni ju gissa. Det var inte hundarna i alla fall. En liten bit av en ryggbiff var det som blev över när natten smög sig på.

Utöver mat så brukar jag slänga i mig några piller och ta en och annan klunk av dessa ingredienser eller..  Nä jag behöver inte allt men vet många som borde ta något varje dag. Det finns alltför många negativa personer i världen. Fast något piller för å bli piggare borde man ju få då jag tycker jag är ständigt trött. Men ska ju till farbror doktorn och ta prover. När jag skulle varit där så hade jag ju faktiskt influensan å sen dess har det inte blivit av.

Ikväll så ville Kevin gå ner och bubbla i lusthuset och jag var ju nere häromdagen och kollade så allt var som det skulle. Det var det ju DÅ också. Men när jag kom ner ikväll så vad kunde jag konstatera. Jo att vattennivån hade sjunkit med 2-3 dm så något bubblande för hans del blev det inte och jag får försöka fylla på badet under morgondagen. Varför det har sjunkit för önskar jag att jag visste men se det vet jag inte än i alla fall.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.