Det känns för jäkligt

by on jan.11, 2018, under Allmänt skrivande


Sedan ett par dagar uppdateras inte denna sida som tidigare utan jag får uppdatera Ägartidningen VK och med ett knapptryck kopieras exakt samma text till den här tidningen. Men vaddå kanske många tycker är det något fel med det.
Ja klart att det är fel. Att få exakt samma text på båda tidningarna ser inte bra ut. Det ser kopierat ut och några bilder på förstasidan kommer heller inte upp. Vissa mindre händelser hamnar dessutom i en högerspalt rätt långt ner på sidan.
Det innebär ju givetvis att den här tappar besökare och jag vet ju sedan tidigare hur det gått för andra A-presstidningar i landet som köpts upp av de stora tidningarna. De stora tar över mer och mer och till slut står det inte mycket i de små och så läggs de ner eller blir varannandagstidning.
Utvecklingen känns inte alls bra och jag tror säkert det kommer att bli tjafs vartefter om vårt avtal hur det är formulerat och vad som gäller. Men det återstår att se.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.