Varmt och skönt i stugan

by on jan.11, 2018, under Allmänt skrivande

När jag kom hem efter att ha skjutsat Kevin till skolan så tände jag i braskamin. Å som varnligt så var det varmt och skönt i stugan efter en kort stund. Lite senare så kom grannen in och fick kaffe och hade även köpt med muffins hem efter att hon lämnat lilla Hugo på dagis.
När fikat var klart skulle hon in och jobba med lite bilder på sin dator men efter en kort stund så skrev hon att de hade ju inte alls lika varmt som jag.  Jag svarade att du vet var dörren är och en kort stund senare så satt hon där.

Ja framför braskamin förstås och jobbade och visst det är ju skillnad på 22 grader och 27 grader i våran stuga. Medans hon jobbade så passade jag på att göra maten till Kevin och mej så den var klar . Den skulle säkert hinna bli sval innan han kom från träningen i Vilbergen men vad gjorde det då var det ju bara att micra upp den.

En sväng ut på våran väg  blev det också då jag behövde testa en grej med min drönare. Någon flygtur blev det dock inte då jag konstaterat att det var rejält dimmigt och fuktigt i luften. Så det fick räcka med att den kom upp ett par meter i luften så jag kunde se om det som jag funderat på fungerade i praktiken. Å ja är lite tveksam.
När Rebecca åkte iväg så gick jag och lade mej en stund och kikade på tvn innan jag åkte in till stan och hämtade Kevin. Lika varmt nu förstås i stugan och jag vet en kille som njöt att jag eldat.
Sov ett par timmar tidigare ivkäll och nu är det  snart dax för 3 muggen kaffe då klockan närmar sig 03.30 på torsdagsmorgonen. Inte alls lika kallt som det var ute i går morse utan nu visar termometern på +1,3 istället för flera minusgrader.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.