I dag firade vi Kevin

by on jan.07, 2018, under Allmänt skrivande

Jag minns första gången som han kom in i stugan. Kom in för att stanna ett tag trodde jag men taget som var månader blev till år. I morgon fyller ”den lilla killen” 16 år. Han är fortfarande ”morfars” lilla kille. Även om han har haft motgångar på sin ännu korta livsresa så har han växt upp och är nästan vuxen. Men i snällhet, omtanke är han fortfarande som han var då han var barn.
Säger varje kväll när han ska stänga igen ögonen för att sova. ”Älskar dej ” å det har han sagt sen han var liten å det börja väl med att jag sa det varje kväll och jag gör det ju också förstås även nu.
Det där med firande är han ju lustigt nog inte mycket för så några stora kalas blir det inte utan dyker någon upp så gör det.


Så idag så ville min yngsta dotter  Cassandra med sin kille Saban komma ut å lilla barnbarnet Nicole var ju med förstås. Å även grannstugan med Rebecca, Micke och lilla Hugo kom in också.  Jag hade ju tårta fryst i kylen och kaffe och cola fanns ju också.
Efter ett par timmar var det dax att skjutsa in dom som jag hämtat och sen fixa lite mat innan jag fortsatte att jobba. Nu är klockan snart nio och om någon timma tänker jag ge upp och för ovanlighetens skull vara ledig en natt då Rebecca tar över nattpasset.
Önskar som vanligt alla mina besökare en riktigt skön söndagskväll och glöm inte att ta hand om varandra. Man vet aldrig när det är försent.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.