Lite har jag hunnit med i stugan

by on jan.05, 2018, under Allmänt skrivande


I förrgår kväll tog jag i alla fall tag i att fixa till lite i köket vilket innebar att julgrejerna liksom gardinerna kom bort och de gamla vanliga tvättades och hängdes upp lite senare.

Så blev det även igår när jag plockade samman julgrejerna i matrummet och på altan och de andra rummen. Det blev ju en del som staplades upp på matbordet och det där är långt ifrån allt. Men nu är Julgardinerna borta i alla rum liksom adventsljusstakarna är släckta och bortplockade.
Jobbade natten och det gick ju segt men det gick ju men sov alldeles för länge idag. Vaknade till och såg ett meddelande på Facebook att vi skulle bli bjudna på middag där lite senare och tur det var lite senare för jag fortsatte att sova.

Men framåt kvällen så gick vi över till stugan och där hade Rebecca dukat så fint. Micke hade nyligen kommit hem från jakt och lilla Hugo for omkring med sin lilla padda.

Jo jag vet att jag sitter där med mobilen men jag jobbar ju faktiskt då också å måste hålla koll på vad som händer mellan varven. Är ju bara synd att någon fångar mej just som jag har mobilen men det är sånt som man får leva med :)  Kevin märkte inte alls att han blev fotograferad och han gillar ju inte att vara med på foto.

Sen kom lilla Hugo med sin padda och ville ta ett kort på Kevin och mej och även om inte Kevin ser så glad ut så gick han ändå med på att han skulle få fotografera oss.

Å här visar han upp bilderna han tog på oss å ser så glad ut. Efter den goa middagen fick vi äppelpaj och vaniljsås samt kaffe. Kevin tackade dock mej till det och traskade tillbaka efter en stund till stugan. . Efter att jag intagit efterrätten och pratat lite så tackade ja för mej och återvände till stugan också där jag började göra lite pappersarbete innan nyhetsköret började. Det kan ju bli lugnt även om det nu är fredagskväll men det får vi se.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.