Dagarna rullar på och snart är året slut

by on Dec.29, 2017, under Allmänt skrivande

Dagarna har rullat på och det har varit mycket att göra de sista nätterna. Någon riktig sömn har det ju inte blivit. Å i går så var jag ju tvungen å gå upp efter några få timmar då jag hade en tid på Opus Bilprovning. Men jag hade tur och fick använda bilen ett år till utan några anmärkningar. När jag kom hem jobbade jag en stund innan jag körde in Kevin till träningen.
Lite senare kom Cassandra och Saban med lilla Nicole på besök då de skulle hämta sin lilla hamster som Rebecca och Hugo i grannstugan tagit hand om medan de var i Skövde och firade jul.
Kevin fick en fin T-tröja i Julklapp och även jag fick en julklapp. En fin långärmad tröja. Vi fikade och jag hade ju bestämt att inga julklappar skulle köpas till mej då jag heller inte skulle köpa till någon vuxen. Så när de gick så skickade jag med lite gott nötkött i en kasse så fick hon i alla fall något.
Vid 22-tiden skrev Rebecca att hon hade lust att gå en sväng. Hum….. Mörkt ute men va fan klart jag hakade på då jag konstaterade att i maj var senaste gången vi var ute och motionerade.

Så efter bara några minuter så var vi iväg i mörkret. Jag har ju bra ficklampor och reflexvästar hade vi ju. Jag var inte orolig men hon var nog allt lite skraj om det skulle dyka upp något vildsvin men vi klarade oss. Vi skulle ju bara gå en liten sväng idag men vi gick ju asfaltsvägen bort till Lelles infart innan vi vände åter hemåt.
Å jag tror säkert att jag kommer å känna av lite träningsvärk under morgondagen men det återstår att se.

Även om det kanske inte varit så kallt ute så har jag ändå eldat i vår lilla braskamin så någon kyla i stugan har det då inte varit tal om. Men det är ju både mysigt och skönt med värmen i stugan så jag tänker fortsätta å elda.
Den här arbetsnatten har jag faktiskt också haft att göra då det gäller uppdateringar på Västerbottenstidningarna. Trodde det skulle lugna ner sig lite något mellan jul och nyår men tji fick jag och i helgen är det grispass igen. Å frågan är hur det ska gå Nyårsafton för jag hade ju mer än häcken full på juldagsnatten.
Kevin var sugen på smörgåstårta detta nyår och vi har ju firat nyår med Micke och Rebecca ett par gånger men nu ska de iväg till ett par bekanta och jag jobbar ju enormt mycket så smörgåstårta passade ju bra så jag slipper stå och laga till något gott. Dillqvist bara garva förstås när jag ringde och beställde den för han vet ju att vi oftast bara är två som äter den men beställer oftast för 16 personer men i år drog vi ner lite så vi beställde bara en 12-bitars som jag ska hämta på lördag kväll så slipper jag stressa på söndag.
Nu har jag ett par timmar kvar att jobba innan jag får krama kudden. Klockan närmar sig 05 och även i natt är det plusgrader ute. Vem vet kanske vår vinter är över men jag hoppas ju att det kommer mer snö men fan helt säker är jag inte på det. Men som sagt. Den som lever får se.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.