Räksmörgåsar

by on nov.28, 2017, under Att lag mat

Förr gjorde jag ofta räksmörgåsar på fredagar men sista tiden har det inte blivit. I fredag tänkte jag att nu skulle det bli några och som alltid så räcker ju påsen med räkor till fem tekakor.
Två till Kevin en till mej och så brukar grannen få in två så de får en varsin också.


Det går ju åt ett ägg till varje tekaka då jag försöker hitta tekakor som dels inte är tjocka men som gärna får vara rätt stora i omkrets. I vissa gånger finns det på Ica men ibland finns bara de tjocka. Denna gång hittade jag i alla fall rätt.

Nu gjorde jag dom redan på dagen och så ställde jag in dom i kylen och det kändes skönt att ha dom klara för man vet ju inte om jag hade blivit trött på kvällen och kanske inte orkat göra dom. Å det är ju synd med tanke på att jag tagit fram räkorna tidigt för att de skulle hinna tina upp ordentligt.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.