Att bli hungrig på natten när man jobbar

by on nov.08, 2017, under Att lag mat

Det där att bli småhungrig när man jobbar på natten  och då fundera på vad man ska äta. Det händer att jag blir det ibland och nu senast i natt. Även Kevin var vaken en stund efter att ha sovit flera timmar då han är sjuk och var lite hungrig. Jag hade bestämt mej vad jag ville ha och straxt efter kom han med sitt önskemål.

En stor bit Entrecote och pepparsås och så några  Jalapeno och en kall starköl fick det bli för mej. Jo jag jobbar men eftersom jag har jobbet hemma så slank det faktiskt ner en kall öl också.


Kevins önskemål var väl kanske lite annorlunda. Skruvmakaroner och oxfile men så fick det bli även om jag inte tyckte det passade ihop men det var ju han som skulle äta och nog åt han upp vad som fanns på tallriken alltid. Men sen somnade han igen.
Men jag brukar inte äta Entrecote och Oxfile om nätterna utan då dricker jag faktiskt mest kaffe.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.