När vi körde Triken

by on nov.08, 2017, under Den här dagen


Hur många år sedan den här bilden togs vet jag inte. Men med tanke på mopederna så bodde ju Cassandra kvar hemma och körde sin moped så det är kanske nio år sedan. Det var min kompis Annelie Brodin som var på väg från Göteborg upp till Stockholm som stannade till och övernattade. Å förstås fick ju Kevin och jag låna hennes Trike och köra ett varv. Jag minns hur jäkla glad Kevin var och tjatade bra mycket det dygnet att jag skulle köpa en sån för där satt han ju riktigt bekvämt. Å vi åkte ju en sväng bort vid Öbonäs och runt innan vi åkte tillbaka hem där främmandet fanns. Någon Trike blev det inte och det lär jag väl inte få råd med heller på äldre dar misstänker jag. Men nog var den häftig.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.