Idag för sju år sedan

by on nov.07, 2017, under Den här dagen


Så här såg det ut år 2010. Det var en lördag om jag inte misstar mej helt och hållet då min vän Lennart kom ut med sin lastbil och hjälpte till att lyfta in bubbelbadet i lusthuset. Ett par dagar senare sattes taket på plats. Innan det hamnade där så stod det ju uppe på gräsmattan under bar himmel ett tag men då drog det ju betydligt mer el och likaså var det inte fullt lika behagligt när man skulle upp ur badet å det var 10-15 grader kallt ute och snön föll ner. Våra handdukar var fastfrusna på trappsteget minns jag. Men sedan dess har bubbelbadet använts flitigt. I år kanske det blivit betydligt mindre badande i både poolen och i bubbelbadet men än finns det ju tid över för bubbel i alla fall. Vem fan vill ner i stora poolen nu :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.