Änglar och Andar finns dom

by on sep.09, 2017, under Allmänt skrivande, Videor & Musik

Hur är det med änglar och andar. Existerar dom eller är det bara ett påhitt. Jag har väl alltid trott att det finns något på andra sidan och att någon i vissa fall vakar över personer. Att höra knackningar fast ingen finns där och så vidare. Vi har under de 30 år som jag bott här upplevt en hel del som jag först tvivlade på men det fanns ingen annan förklaring.
För en tid sedan hade vi ett medium här och som berättade en hel del som stämde. Hon kan ju haft en jäkla tur men att kunna gissa sig till det hon berättade är omöjligt. När mötet här nästan var klart fick hon en uppgift som jag visste hon inte hade den blekaste aning om och heller inte vad som fanns i kuvertet. Men hon berättade mycket och allt stämde till 110 % så nu tvekar jag inte längre. Det finns något. Den här låten är ju bra och den handlar ju inte om änglar i himlen utan på jorden. Men någon levande ängel som hon menar i melodin har jag dock inte dykt på än.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.