Tredje gången att vädra kameran

by on maj.10, 2017, under Allmänt skrivande, Videor & Musik

Det kom ett meddelande från en bekant på Markgärdet som såg en rejäl rökpelare långt bort. Vart brinner det var frågan. Det undrade jag med men tänkte först på bilbrand, soptippen med tanke på den kraftiga svarta röken.  Kom till Karstor och tvekade om jag skulle köra in där eller om jag skulle köra ut på E4 mot tippen. Precis då så kommer brandbilarna farandes och det var bara å hänga på. Kontrollerad eldning sa markägaren som visserligen hade dränkt området runt om med vatten och hade även en traktor med tank ståendes bredvid. Men frågan är om man inte bör meddela räddningstjänsten då den ”svarta” röken av ”lite” skräp syns flera km bort.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.