Det var ju inget nytt om aktiviteten

by on apr.05, 2017, under Allmänt skrivande, Utstickaren

Flera personer har slagit larm om en misstänkt ubåt i Västerviks skärgård de senaste dagarna, rapporterar Västerviks-Tidningen. Försvaret medger att man fått in minst tre observationer och uppger att man inte har haft någon egen verksamhet i det aktuella området.
Redan förra veckan så kunde jag dock själv konstatera att man från försvarets sida hade aktivitet i det aktuella området. Dock kanske inte under vattenytan men det var flygverksamhet i området och där jag gjorde bedömningen att man sökte efter något inom ett relativt litet område. Man kanske inte berättar hela sanningen om vad man vet på Försvaret för mina uppgifter som jag plockade ner var ju redan förra veckan medans dessa uppgifter har kommit till denna vecka.
Jag har dock konstaterat att det varit väldigt mycket aktivitet under senare tid runt Sveriges gränser men detta kan ju givetvis vara någon gemensam övning också. Men flera Nato-plan har absolut varit inne över Svenskt territorium.
Men det är ju klart. Allt ska ju inte allmänheten få reda på och det kan jag förstå men misstänker man att någon främmande undervattensfarkost finns i Svenskt vatten tycker jag man ändå ska berätta sanningen och inte bara berätta lite om det man redan vet.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.